Expedierea pachetului dvs.

Pachetele sunt în general expediate în termen de 2 zile de la primirea plății. Indiferent de alegerea livrării pe care o faceți, vă vom oferi un link pentru a urmări pachetul dvs. online.

Taxele de expediere

Sunt incluse taxele de manipulare și ambalare. Vă sfătuim să grupați articolele într-o singură comandă. Nu putem grupa două comenzi distincte plasate separat, iar taxelor de expediere li se vor aplica fiecăreia dintre ele. Pachetul dvs. va fi expediat pe propriul risc, dar se acordă o atenție deosebită protejării obiectelor fragile.

Retur

Dacă ați cumpărat produsele pentru uz personal (nu ați menționat CUI sau CIF în comandă), atunci în calitate de client (consumator) aveți dreptul să returnați produsele în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea acestora, fără să menționați motivul returnării în conformitate cu prevederile legislației incidente (în special Legea nr.296/2004 privind Codul consumului și OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii). Cum puteți proceda în această situație?

Ne contactati pe email la adresa office@hommedesign.ro sau la numarul de telefon 0728.122.996

Completati formularul de retur de pe site

 

Produsele se vor expedia prin curier la adresa Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Sector 6, Bucuresti – Magazin Power-LED, iar plata transportului va fi suportata de client. In colet se va atasa o copie dupa factura si contul IBAN in care se va face plata pentru produsele returnate.

 

In cazul in care returul se datoreaza unei probleme tehnice sau a greseli a comerciantului, plata transportului va fi suportata de comerciant.

 

Coletul vă rugăm să ni-l trimiteți prin Fan Courier sau Urgent Cargus la adresa pentru reclamații: Strada Valea Cascadelor, Nr. 21, Sector 6, Bucuresti – Magazin Power-LED. Vă rugăm să nu trimiteți coletele cu plata ramburs!

 

În cazul nerespectării condițiilor stabilite mai sus, posibilitatea returnării produselor nu trebuie neapărat recunoscută.

 

Dacă ați cumpărat pentru scopurile firmei (în comanda ați introdus CUI), nu mai sunteți consumator, ci intermediar. Din acest motiv, conform prevederilor legale, nu aveți dreptul la returnarea produselor în 14 zile calendaristice.

 

Produsele achizitionate din magazin se pot returna doar prin schimbul cu un alt produs. Nu se returneaza contravaloarea acestora in bani!